<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d12667383\x26blogName\x3dYemek+Zevki\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dTAN\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://yemekzevki.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dtr_TR\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://yemekzevki.blogspot.com/\x26vt\x3d8902545575044800413', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

YENİ ADRESİMİZ: yemekzevki.net. 10 saniye içinde yönlenmezseniz tıklayınız.
<$Blog5.23.2005

<$Blog

Bu akşam annemin bir zamanlar çok sık yaptığı delik elmalı kekini yaptık. Tarifini sizlerle paylaşmak istedim, umarım hoşunuza gider.

delik elmalı kek

MALZEMELER

3 yumurta
1 su bardağı şeker
125 gr. eritilmiş margarin
1 kahve fincanı yoğurt
1 paket kabartma tozu
1 yemek kaşığı tarçın
2 su bardağı un
3 elma

YAPILIŞI


Malzemeler çırpılır. 30 cm çapındaki yağlanmış bir tepsiye dökülür. Kabukları soyulmuş olan elmaların ortaları kabak oyacağı ile çıkartılır. Elmalar deliği ortasına gelecek şekilde yuvarlak olarak yarım cm kalınlığında dilimlenir. Tepsideki karışımın üzerine dizilir. Soğuk fırında pişirilir. Soğuyan kek bardakla kesilir.


delik elmalı pişmiş


<$Blog6nts:

Anonymous Adsız..

<$Blogmmmm harika görünüyot, mutlaka deneyeceğim.

<$BlogÇarşamba, 25 Mayıs, 2005 <$Blog 
Anonymous Adsız..

<$Blogmerhaba ellerine sağlık, görüntü süper..keki denemek istiyorum ama soğuk fırında nasıl pişirilir hala çözemedim.tam olarak kaç derece fırında kaç dakika pişecek ve de fırın ısınmış mı olacak? cevaplarsan sevinirim.

<$BlogÇarşamba, 25 Mayıs, 2005 <$Blog 
Blogger melda..

<$BlogMerhaba.Soğuk fırın derken önceden ısınmamış fırın demek istedim. 150 derecede 40-45 dakikada, normal kek gibi pişiyor.

<$BlogÇarşamba, 25 Mayıs, 2005 <$Blog 
Anonymous Adsız..

<$Blogmelda siteniz çok başarılı. tarifler çok güzel ve orjinal. ellerinize sağlık..

<$BlogÇarşamba, 01 Haziran, 2005 <$Blog 
Blogger melda..

<$Blogçok teşekkür ederim şule..

<$BlogÇarşamba, 01 Haziran, 2005 <$Blog 
Anonymous Adsız..

<$BlogMerhaba elmalı kek tarifiniz şimdi denedim fırına koydum bakalım nasıl olacak.

<$BlogCuma, 03 Şubat, 2006 <$Blog 

Yorum Gönder Yorumlarınızı Yemekzevki.net üzerinden yapabilirsiniz.

BU SİTEDEKİ TARİFLERİN VE FOTOĞRAFLARIN İZİNSİZ KULLANIMI YASAKTIR.

Tahiroglu
 

zeytinyağlı enginar kayısılı salata kandil simidi telşehriyeli salata amerikansalatalı domates patlıcanlı biber çıraklar çöreği biber turşusu hasanpaşa köftesi yaprak sarma zeytinyağlı fasulye su böreği