<$Blog
MALZEMELER
125 gram margarin
1 çay bardağı sıvıyağ
1 çay bardağı pudra şekeri
Aldığı kadar un
YAPILIŞI
Hamur yoğurup yuvarlak şekiller verin. Serçe parmağınızla ortasını çukurlaştırın. Fırına verin. Fırından çıktıktan sonra ortadaki çukurlara reçel veya eritilmiş çikolata doldurun.
<$Blog6nts:
<$BlogSevgili melda dün incirli kurabiyelerini yaptım harika oldu fırın ısı pişirme süresi yoktu ben 160 derecede yaptım bu kurabiylerde denecekler arasında fırın ısı hafif bir ısımı olacak cevabı ve verdiğin bu güzel tarifler için tşk.
<$BlogBeğenmene çok sevindim Selen.
Evet aynı derece buna da uygun olur.
Afiyet olsun.
<$BlogSevgili Melda selamlar.Tarifini çok severek yaptım.Bayram hazırlıkları arasında yer alıyordu.Siteme fotoğrafı ekledim.Ziyaret edersen göreceksin.Sevgiler...
<$Blogmerhaba melda, öncelikle siteni çok beğendiğimi söylemeliyim. reçelli kurabiyelerin görüntüsü çok hoş denemek istiyorum ancak birşey dikkatimi çekti. malzemeler boşa gitmesin diye denemeden önce sormam gerektiğini düşündüm. bu kurabiye içine yumurta koyulmuyor mu?sadece belirttiğin malzemelerle mi yapılıyor?en kısa zamanda cevabını bekliyorum,sevgilerimi gönderiyorum....
<$Blogmerhaba melda ben bugun recelli kurabiyenden denedim cok guzel oldu fakat yaptigim kurabiyeler piserken biraz yaygin oldu tam olarak yuvarlak olmadi bu neden olabilir.bir belli bir un miktari varmi cok un aliyorda..
<$Blogselam
ben de tarifi denedim ve hamur tutmadı ben de hamur ziyan olmasın diye az ayranla hamuru tutturdum değişik bir şey oldu ama bu ölçülerle hamur tutmuyor margarin eritilmeden konuyor değil mi bu arada?
Yorum Gönder Yorumlarınızı Yemekzevki.net üzerinden yapabilirsiniz.
Tahiroglu