<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar/12667383?origin\x3dhttp://yemekzevki.blogspot.com', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

YENİ ADRESİMİZ: yemekzevki.net. 10 saniye içinde yönlenmezseniz tıklayınız.
<$Blog5.05.2005

<$Blog

üzümlü

MALZEMELER

1 paket margarin

10 kaşık toz şeker

2 yumurta (1 tanesinin sarısı üstü için ayrılır)

1 fiske tuz

Limon veya portakal kabuğu rendesi

1 kabartma tozu

Aldığı kadar un

2 avuç kuru üzüm

YAPILIŞI

Bütün malzemeler karıştırılıp hamur yapılır. Yuvarlak şekil verilir. Üzerine yumurta sarısı sürülür. Ilık fırında pişirilir.



Yazının Özgün Adresi: Yemek Zevki'nden Üzümlü Kurabiye



zeytinyağlı enginar kayısılı salata kandil simidi telşehriyeli salata amerikansalatalı domates patlıcanlı biber çıraklar çöreği biber turşusu hasanpaşa köftesi yaprak sarma zeytinyağlı fasulye su böreği