<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d12667383\x26blogName\x3dYemek+Zevki\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dTAN\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://yemekzevki.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dtr_TR\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://yemekzevki.blogspot.com/\x26vt\x3d8902545575044800413', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

YENİ ADRESİMİZ: yemekzevki.net. 10 saniye içinde yönlenmezseniz tıklayınız.
<$Blog6.01.2005

<$Blog

çerkez tavuğu


MALZEMELER
1 bütün tavuk
1 su bardağı çekilmiş ceviz
Yarım bayat ekmek
Tavuk suyu
Tuz, karabiber
Kırmızı biber

YAPILIŞI
Haşlanan tavuk, didiklenir. İçine tuz ve karabiber eklenir. Bayat ekmeğin içi ve cekilmiş ceviz robotta karıştırılır, içine ılık tavuk suyu yavaş yavaş ilave edilir. Muhallebi kıvamı alana kadar karıştırılmaya devam edilir. Bunun yarısı didiklenmiş tavuk ile karıştırıldıktan sonra bir servis tabağın alınır ve karışımın diğer yarısı ile de üzeri kaplanır. Toz veya pul kırmızı biber ile süslenir.


<$Blog8nts:

Anonymous Adsız..

<$Blogellerinize saglik, cok guzel bir tarifmis. ilk firsatta deneyecegim..

<$BlogÇarşamba, 01 Haziran, 2005 <$Blog 
Anonymous Adsız..

<$BlogSitenizi yeni keşfettim. Çok güzel olmuş. Tarifler de çok hoş görünüyor. Elinize sağlık...

<$BlogÇarşamba, 01 Haziran, 2005 <$Blog 
Anonymous Adsız..

<$Blogçok zor bi tarifi kolaylaştırıp yazmışsınız. çok beğendim. tariflerin devamını beklerim.
gülnihal

<$BlogÇarşamba, 01 Haziran, 2005 <$Blog 
Blogger Birben..

<$Blogbu site inanilmaz tariflerle dolu melda biz seni daha once nie farketmemisiz..ellerine saglik ..resimleri biraz buyuk koyarsan ekrana yapisiriz aklinda bulunsun:)

<$BlogÇarşamba, 01 Haziran, 2005 <$Blog 
Blogger melda..

<$BlogHepinize çok teşekkür ederim. Böyle mesajlarla çok güzel motive oldum. Hemen yeni tarif ekleyeceğim bu akşam. :))

<$BlogÇarşamba, 01 Haziran, 2005 <$Blog 
Anonymous Adsız..

<$BlogMelda hanım günaydın, tarifleriniz çok güzel hemde pratik ancak son eklediklerinizin resimlerini göremiyorum neden acaba?
Hoşçakalın.

<$BlogPerşembe, 02 Haziran, 2005 <$Blog 
Blogger melda..

<$BlogMerhaba, teşekkür ederim.
Resimleri görememeniz ,internet bağlantınızdan kaynaklanabilir. Ben de bazen göremiyorum ama yenile dediğim zaman düzeliyor. Umarım görebilirsiniz, hoşçakalın.

<$BlogPerşembe, 02 Haziran, 2005 <$Blog 
Blogger Rengarenk dantel..

<$Blogblogunuzla yeni tanıştım. çok güzel tariferiniz var.

<$BlogCumartesi, 04 Haziran, 2005 <$Blog 

Yorum Gönder Yorumlarınızı Yemekzevki.net üzerinden yapabilirsiniz.

BU SİTEDEKİ TARİFLERİN VE FOTOĞRAFLARIN İZİNSİZ KULLANIMI YASAKTIR.

Tahiroglu
 

zeytinyağlı enginar kayısılı salata kandil simidi telşehriyeli salata amerikansalatalı domates patlıcanlı biber çıraklar çöreği biber turşusu hasanpaşa köftesi yaprak sarma zeytinyağlı fasulye su böreği