<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d12667383\x26blogName\x3dYemek+Zevki\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dTAN\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://yemekzevki.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dtr_TR\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://yemekzevki.blogspot.com/\x26vt\x3d8902545575044800413', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

YENİ ADRESİMİZ: yemekzevki.net. 10 saniye içinde yönlenmezseniz tıklayınız.
<$Blog6.03.2005

<$Blog

etimek tatlısı
MALZEMELER
2 su bardağı toz şeker
Yarım kilo süt
2 yemek kaşığı un
2 yemek kaşığı buğday nişastası
2 paket krem şanti
Hindistan cevizi
2 paket etimek

YAPILIŞI
- Toz şekerin 2 yemek kaşığı kadarını susuz olarak teflon tavada ağdalaşana kadar yakın. Kalan şekeri 2 su bardağı su ile kaynatın ve içine yakılan şekeri ilave edin. Bu şerbeti, dikdörtgen borcama tek sıra halinde dizdiğiniz etimeklerin üzerlerine dökün.
- Süt, un ve buğday nişastasını koyulaşıncaya kadar pişirin ve bu muhallebiyi etimeklerin üzerine yayın.
- Krem şantiyi hazırlayıp, muhallebinin üzerini kaplayın.
- En üste de bolca hindistan cevizi serpin.


<$Blog9nts:

Blogger Nilüfer..

<$BlogTariflerinizin hepsi çok güzel en kısa zamanda deneyeceğim bu tarifleri

<$BlogCumartesi, 04 Haziran, 2005 <$Blog 
Anonymous Adsız..

<$Blogellerine saglik borcamin kac santim oldugunu yazarmisin tesekkurler..

<$BlogPazar, 12 Haziran, 2005 <$Blog 
Blogger melda..

<$BlogMerhaba
Borcamı istediğiniz büyüklükte seçebilirsiniz. Üzeindeki krema ve muhallebinin kalınlığı borcamın büyüklüğüne göre değişecektir. Bu da sizin arzunuza kalmış. Afiyet olsun.

<$BlogPazar, 12 Haziran, 2005 <$Blog 
Anonymous Adsız..

<$Blogburda etimek yerine ne kullanılabiliiir

<$BlogCuma, 17 Haziran, 2005 <$Blog 
Blogger melda..

<$BlogBiz hiç başka birşeyle denemedik ama herhalde fırınlarda satılan kızartılıp kurutulmuş ekmekler de kullanılabilir. Veya bunu kendiniz de yapabilirsiniz.

<$BlogCuma, 17 Haziran, 2005 <$Blog 
Anonymous Adsız..

<$BlogSitenizi yakın bir zamandan beri takip ediyorum.Etimek tatlısını ararken çıktı karşıma.Bir de portakal ağacında geçmişti sitenizin adı .etimek tatlısı çok güzel görünüyor.Eline sağlık.Birşey sormak istiyorum muhallebide katı yağ kullanılmayacak mı?Bir de süt miktarı az gibi geldi bana . Sorularımı bu akşam yanıtlarsan çok memnun olurum.

<$BlogSalı, 11 Nisan, 2006 <$Blog 
Blogger melda..

<$BlogSelamlar
Muhallebide yağ kullanılmıyor.
Süt miktarı da uygun, ölçülere uyarsanız iyi bir sonuç elde edeceğinize eminim. Şimdiden afiyet olsun.

<$BlogSalı, 11 Nisan, 2006 <$Blog 
Anonymous Adsız..

<$Blogmuhallebinin yağsız olması çok iyi, fakat şekersiz olduğu için tadında bir eksiklik hissediliyor mu?

<$BlogSalı, 08 Ağustos, 2006 <$Blog 
Anonymous Adsız..

<$Blogtarifler çok güzel vee diğerklasik tariflerden farklı bence.gözede hitap ediyor.tebrik ederim sizi..

<$BlogSalı, 14 Ağustos, 2007 <$Blog 

Yorum Gönder Yorumlarınızı Yemekzevki.net üzerinden yapabilirsiniz.

BU SİTEDEKİ TARİFLERİN VE FOTOĞRAFLARIN İZİNSİZ KULLANIMI YASAKTIR.

Tahiroglu
 

zeytinyağlı enginar kayısılı salata kandil simidi telşehriyeli salata amerikansalatalı domates patlıcanlı biber çıraklar çöreği biber turşusu hasanpaşa köftesi yaprak sarma zeytinyağlı fasulye su böreği