<$Blog
MALZEMELER1 paket margarin
1 su bardağı süt
1 çay kaşığı tuz
3,5 su bardağı un
1 yumurta sarısı (üzerine sürmek için)
Kaşar veya sucuk (iç malzeme)
YAPILIŞI
Oda sıcaklığındaki margarin ve diğer malzemeler karıştırılarak hafif ele yapışan bir hamur elde edilir. Birkaç saat dolapta bekletildikten sonra, ceviz kadar bir hamur parçası avuç içi kadar açılır. Ortasına küçük küpler halinde kesilmiş kaşar veya sucuk parçaları konur. Hamura malzemeler içinde kalacak şekilde yuvarlak şekil verilir. Üzerine yumurta sarısı sürülür, çörek otu serpilip fırına verilir.
<$Blog7nts:
<$BlogSevgii melda ellerine sağlık resimden çok güzel görünüyor bende yapmak istiyorum amapoğaçanın içinde kabartma tozu yokmu acaba
<$BlogTeşekkür ederim Selen. Kabartma tozu yok.
<$BlogÇok teşekkür ederim. Doğru sitemizin tarifleri güzel ama asıl önemlisi siz de çok beceriklisiniz ki güzel olmuş. :)
<$Blogçok lezzetli bişi bu
<$Blogmerhaba tarifler çok güzel size sormak istediği ben hamur işinden hiç anlamadığım için hamur işlerine genelde hangi margarini kullanmalıyım .
sevgilerimizle
<$Blogmrb,
ben elif..
blogunuzu favorilerime ekledim..
bugun pugacanizi yapicam..
kac derecede pisecegini yazmamissiniz. ayrica yuvarlak sekili nasil veriyorsunuz?
gorusmek uzreee
<$Blogmerhaba ben kübra;
buradaki çoğu tarifleri annemle birlikte denedik çok güzelmiş.Bu arada antep katmeri tabuleyi yapan kişiyi tanıyorummm
Yorum Gönder Yorumlarınızı Yemekzevki.net üzerinden yapabilirsiniz.
Tahiroglu