<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d12667383\x26blogName\x3dYemek+Zevki\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dTAN\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://yemekzevki.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dtr_TR\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://yemekzevki.blogspot.com/\x26vt\x3d8902545575044800413', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

YENİ ADRESİMİZ: yemekzevki.net. 10 saniye içinde yönlenmezseniz tıklayınız.
<$Blog6.04.2005

<$Blog

sucukulu / kaşarlı poğaça
MALZEMELER
1 paket margarin
1 su bardağı süt
1 çay kaşığı tuz
3,5 su bardağı un
1 yumurta sarısı (üzerine sürmek için)
Kaşar veya sucuk (iç malzeme)

YAPILIŞI
Oda sıcaklığındaki margarin ve diğer malzemeler karıştırılarak hafif ele yapışan bir hamur elde edilir. Birkaç saat dolapta bekletildikten sonra, ceviz kadar bir hamur parçası avuç içi kadar açılır. Ortasına küçük küpler halinde kesilmiş kaşar veya sucuk parçaları konur. Hamura malzemeler içinde kalacak şekilde yuvarlak şekil verilir. Üzerine yumurta sarısı sürülür, çörek otu serpilip fırına verilir.



<$Blog7nts:

Anonymous Adsız..

<$BlogSevgii melda ellerine sağlık resimden çok güzel görünüyor bende yapmak istiyorum amapoğaçanın içinde kabartma tozu yokmu acaba

<$BlogPazar, 05 Haziran, 2005 <$Blog 
Blogger melda..

<$BlogTeşekkür ederim Selen. Kabartma tozu yok.

<$BlogPazar, 05 Haziran, 2005 <$Blog 
Blogger melda..

<$BlogÇok teşekkür ederim. Doğru sitemizin tarifleri güzel ama asıl önemlisi siz de çok beceriklisiniz ki güzel olmuş. :)

<$BlogPazar, 05 Haziran, 2005 <$Blog 
Anonymous Adsız..

<$Blogçok lezzetli bişi bu

<$BlogPazartesi, 06 Haziran, 2005 <$Blog 
Anonymous Adsız..

<$Blogmerhaba tarifler çok güzel size sormak istediği ben hamur işinden hiç anlamadığım için hamur işlerine genelde hangi margarini kullanmalıyım .
sevgilerimizle

<$BlogCuma, 02 Eylül, 2005 <$Blog 
Anonymous Adsız..

<$Blogmrb,

ben elif..

blogunuzu favorilerime ekledim..

bugun pugacanizi yapicam..

kac derecede pisecegini yazmamissiniz. ayrica yuvarlak sekili nasil veriyorsunuz?

gorusmek uzreee

<$BlogCuma, 15 Eylül, 2006 <$Blog 
Anonymous Adsız..

<$Blogmerhaba ben kübra;
buradaki çoğu tarifleri annemle birlikte denedik çok güzelmiş.Bu arada antep katmeri tabuleyi yapan kişiyi tanıyorummm

<$BlogPerşembe, 24 Mayıs, 2007 <$Blog 

Yorum Gönder Yorumlarınızı Yemekzevki.net üzerinden yapabilirsiniz.

BU SİTEDEKİ TARİFLERİN VE FOTOĞRAFLARIN İZİNSİZ KULLANIMI YASAKTIR.

Tahiroglu
 

zeytinyağlı enginar kayısılı salata kandil simidi telşehriyeli salata amerikansalatalı domates patlıcanlı biber çıraklar çöreği biber turşusu hasanpaşa köftesi yaprak sarma zeytinyağlı fasulye su böreği