<$Blog
Bu tarif hem çok pratik hem de lezzetli. Malzemelerin miktarı kişi sayısına göre ayarlanabilir. Resimdeki milföyler hindistancevizine bulanmış değil ancak hindistancevizi ile de çok güzel oluyor. Ben ikisini de tavsiye ediyorum :)
YAPILIŞIMilföy hamurları bir parmak genişliğindeki şeritler halinde kesilir. Hindistan cevizi ve toz şekere bulandıktan sonra fırına verilir. Bir cezvede çikolata ve süt eritilir ve milföyler bu sosa batırılarak yenir.

<$Blog4nts:
<$BlogTeşekkür ederim Nalan. İstanbul dışında yazlıkta olduğumuz için yeni tarif ekleyemedim. İstanbul'a uğradıkça ekleyeceğim inşallah.
<$BlogÇok sevimli görünüyorlar, pratik bir tarif olması da çok hoş Melda. Çatkapı gelen arkadaşları şaşırtabiliriz. Çok eğlenceli, ellerine sağlık!
Margot
<$BlogÇok iyi fikir gerçekten. Lezzeti hakkında şüphem yok tabii. Ellerine sağlık.
<$Blogmilföyleri fırında ne kadar süre pişirdiniz acaba?
Yorum Gönder Yorumlarınızı Yemekzevki.net üzerinden yapabilirsiniz.
Tahiroglu