<$Blog
İçleri temizlenen dolmalık biberler sıvıyağda kızartılır. Patlıcan ve kabaklar kuşbaşı doğranıp, sıvıyağda kızartıldıktan sonra biberlerin içlerine doldurulur. Domates rendesi ve sarımsaktan oluşan sos pişirilip, üzerlerine gezdirilir. Arzu edilirse yoğurtla da servis edilebilir.

<$Blog6nts:
<$BlogSevgili Melda,
Epeydir siteni takip ediyorum ve tariflerini cok ilginc buluyorum. Ozellikle bu menudeki alisilmis tariflerin bile degisik sunumlarina bayildim. Tam bir ziyafet sofrasi olmus. Benim gibi acik bufe tarzi sunumu seven biri icin burasi bir hazine :)
Basarilarinin devamini dilerim, Zerrin.
<$BlogÇok tehlikeli ama nefistir nefis... Unutmaya çalıştığım lezzetler bunlar Melda!
<$Blogteşekkür ederim :)
<$Blogbugun yaptik ve cok begendik paylastigin icintesekkur ederiz gul
<$Blogmerhaba,
tariflerinizi beğenerek tabik ediyorum. Bir sorum olacak patlıcanlı biber kızartmayı hazırlayıp dondurucuya atsak nasıl olur acaba? tşk
<$BlogBiz hiç denemedik ama eğer denerseniz sonucunu bilmek isterim :)
teşekkürler
Yorum Gönder Yorumlarınızı Yemekzevki.net üzerinden yapabilirsiniz.
Tahiroglu