<$Blog

Bugün, yapımı çok kolay olan ve bir o kadar da lezzetli olan bir tarifi sizlerle paylaşmak istedim. Tarif, annemin arkadaşlarından Nagehan Teyzeye ait.
Milföy hamurları iki üçgen olacak şekilde ikiye kesilir. Herbir üçgene tahin sürülüp, dövülmüş ceviz serpilir. Uzun kenarın karşısındaki köşeden başlayarak rulo haline getirilir. Rulo bir ucundan başlanarak kıvrılır ve üzerine hafifce bastırılır. Toz şeker ve tarçın karışımına bulanıp fırına verilir.

<$Blog14nts:
<$Blogmeldaa... ben bundan hiç yemedim :(
çok güzel gözüküyor... elinize sağlık...
<$Blogtahinli tatlilari cok severim bunuda bugun deniyecegim cok guzel gozukuyor...
ellerinize saglik..
<$Blogyaptim cok guzel oldu tekrar ellerinize saglik..:))
<$BlogÇok güzel bir tarif . Ellerine sağlık. Ayrıca sayfanda çok güzel. Benim sayfama da beklerim sevgiler Derya...
<$Bloghem pratik hem de çok şık görünüyor melda ellerine sağlık...
<$BlogSevgili Melda,
Dun aksam tarifi gorup hemen yaptim ve is arkadaslarima goturdum
Bayildilar bu guzel lezzete
Tarif icin cok tesekkurler
sarah
<$Blogmerhaba bu yaptığınız milföy hamurları tuzsuz mu, yoksa normak milföy mü? acaba tuzlu tadı alıyormusunuz.
tşk. yıldız..
<$BlogMerhaba
Şekere buladığımız için tuzlu tadı almıyoruz. Normal milföy hamuru kullanıyoruz.
<$BlogBu tarifi denedim ama milfoylerin tam orta kismi pismedi. Hos ben yine de zevkle yedim hepsini :)
<$Blogdenedim, dehşet güzel oldu.. emeğine sağlık melda, teşekkürler..
<$BlogMerhaba Sevgili Melda,
Dün akşam denedim tarifini kolay, değişik bir o kadar da lezzetli bi tatlı oldu.Yalnız ben şekere az bulamışım bi daha ki sefere daha fazla bulayacağım.Ellerine sağlık tarif için çok teşekkürler...
<$Blogüzerine yumurta falan sürüyor musunuz yoksa şekere batırınca böyle kızarıyor mu? 1,5 yaşında oğlum var ona pişireceğim çok pratik teşekkürler
<$BlogÜzerine yumurta sürülmüyor.
<$Blogtahinli milföyü denedim erkek kardeşim çok beğendi teşekkürler. ben de çok beğendim ... elinize sağlık.
Yorum Gönder Yorumlarınızı Yemekzevki.net üzerinden yapabilirsiniz.
Tahiroglu