<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d12667383\x26blogName\x3dYemek+Zevki\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dTAN\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://yemekzevki.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dtr_TR\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://yemekzevki.blogspot.com/\x26vt\x3d-1590075543538846687', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

YENİ ADRESİMİZ: yemekzevki.net. 10 saniye içinde yönlenmezseniz tıklayınız.
<$Blog12.22.2005

<$Blog

MALZEMELER
1'er paket kakolu ve sade altın kek
1 su bardağı süt (kekleri ıslatmak için)
1 kahve fincanı süt
250 gram acıbadem kurabiyesi
1 yumurta akı
üzeri için;
125 gram sarelle (2-3 yemek kaşığı)
yarım su bardağı krema
125 gram labne peyniri

YAPILIŞI
Acıbadem kurabiyeleri, yumurta akı ve bir kahve fincanı süt robotta karıştırılır. Keklerden biri sütle ıslatılır ve üzerine bu karışımın üçte biri sürülür. Sonra diğer kekler de bir kakaolu bir sade olacak şekilde üstüste konularak bu işlem tekrarlanır. Üzeri için ise; saralle, krema ve labne peyniri çırpılarak bir krema hazırlanır ve pastanın üzeri bu kremayla kaplanır. Arzuya göre badem, fıstık veya acıbadem kurabiyeleriyle süslenir.



<$Blog9nts:

Anonymous Adsız..

<$Blogellerine sağlık meldacım.pastan çok hoş görünüyor.altın kek dediğin bildiğimiz pastaban mı?

<$BlogPerşembe, 22 Aralık, 2005 <$Blog 
Anonymous Adsız..

<$Blogbayıldım pastaya mutlaka deneyeceğim acıbademli krema biraz koyu mu oluyor?
hülya

<$BlogCuma, 23 Aralık, 2005 <$Blog 
Blogger burcukusu..

<$Blogmmmm nefis olmuş nefis ellerine sağlık sevgili melda

<$BlogCuma, 23 Aralık, 2005 <$Blog 
Blogger DAMLA..

<$BlogÇOK PRATİK VE ÇOK LEZZETLİ GÖRÜLÜYOR. ELLERİNE SAĞLIK. EN KISA ZAMANDA DENEYECEĞİM :))

<$BlogCuma, 23 Aralık, 2005 <$Blog 
Blogger dharma..

<$Blogtadı da enfesti :)

<$BlogCuma, 23 Aralık, 2005 <$Blog 
Blogger melda..

<$BlogTeşekkür ederim.
Evet altın kek bildiğimiz pastaban.
Acıbademli krema biraz koyu oluyor.

<$BlogPazar, 25 Aralık, 2005 <$Blog 
Anonymous Sude..

<$BlogKremasına yumurta akı koymasak.

<$BlogSalı, 27 Aralık, 2005 <$Blog 
Anonymous Adsız..

<$BlogSelam Melda,

Pastan çok güzel görünüyor, ellerine sağlık. Ben de bu hafta sonu denemek istiyorum. Sarelle; şu bildiğimiz fındıklı şokella türü bir şey mi? Bilgi verebilir misin? Teşekkürler.

defne

<$BlogPerşembe, 29 Aralık, 2005 <$Blog 
Blogger melda..

<$BlogSude;
kremasına yumurta akı koymazsan istenilen kıvamı elde edemezsin sanırım.

Evet Defne, sarelle fındıklı şokella oluyor.

<$BlogPerşembe, 29 Aralık, 2005 <$Blog 

Yorum Gönder Yorumlarınızı Yemekzevki.net üzerinden yapabilirsiniz.

BU SİTEDEKİ TARİFLERİN VE FOTOĞRAFLARIN İZİNSİZ KULLANIMI YASAKTIR.

Tahiroglu
 

zeytinyağlı enginar kayısılı salata kandil simidi telşehriyeli salata amerikansalatalı domates patlıcanlı biber çıraklar çöreği biber turşusu hasanpaşa köftesi yaprak sarma zeytinyağlı fasulye su böreği