<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d12667383\x26blogName\x3dYemek+Zevki\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dTAN\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://yemekzevki.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dtr_TR\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://yemekzevki.blogspot.com/\x26vt\x3d8902545575044800413', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

YENİ ADRESİMİZ: yemekzevki.net. 10 saniye içinde yönlenmezseniz tıklayınız.
<$Blog12.19.2005

<$Blog

Kerevizler kabukları soyulduktan sonra rendelenir. Kararmaması için hemen çırpılmış yoğurt ve mayonezle karıştırılır. Arzuya göre içerisine sarımsak ve dövülmüş ceviz ilave edilir. Dilimlenmiş portakalların üzerinde servis edilir.


<$Blog5nts:

Blogger DAMLA..

<$BlogMERHABA,
BU SALATA TARİFİ TAM ZAMANINDA GELDİ!!.. BU HAFTASONU 15 KİŞİLİK PRE-YILBAŞI PARTİM VAR VE SUNUMU KOLAY VE ŞIK GÖRÜNÜMLÜ BİR SALATA TARİFİ ARIYORDUM :))
MUTLAKA YAPACAĞIM!!!...

<$BlogPerşembe, 22 Aralık, 2005 <$Blog 
Blogger jonquille..

<$Bloggörünümü olduğu gibi tadı da nefis..

<$BlogPerşembe, 22 Aralık, 2005 <$Blog 
Anonymous Adsız..

<$BlogMelda'cim nefis ve degisik ayni zamandada cok pratik, Yilbasi listesini yapmistim ama bun görünce ilave edemeden duramadim. Ellerine saglik.
Sevgilerimle

<$BlogPazar, 25 Aralık, 2005 <$Blog 
Anonymous Adsız..

<$BlogBen hafif olmasi acisindan mayonez kullanmadim ama o da guzel oldu, elinize saglik..

<$BlogCumartesi, 31 Aralık, 2005 <$Blog 
Anonymous Adsız..

<$BlogSevgili Melda, kereviz sevmeyen eşimin yediği 3. kereviz ürünü bu oldu; mayonez koymayı unuttum, ama bu haliyle de enfesti. ellerine sağlık..yasemin i.e.

<$BlogPazartesi, 13 Şubat, 2006 <$Blog 

Yorum Gönder Yorumlarınızı Yemekzevki.net üzerinden yapabilirsiniz.

BU SİTEDEKİ TARİFLERİN VE FOTOĞRAFLARIN İZİNSİZ KULLANIMI YASAKTIR.

Tahiroglu
 

zeytinyağlı enginar kayısılı salata kandil simidi telşehriyeli salata amerikansalatalı domates patlıcanlı biber çıraklar çöreği biber turşusu hasanpaşa köftesi yaprak sarma zeytinyağlı fasulye su böreği