<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d12667383\x26blogName\x3dYemek+Zevki\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dTAN\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://yemekzevki.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dtr_TR\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://yemekzevki.blogspot.com/\x26vt\x3d-1590075543538846687', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

YENİ ADRESİMİZ: yemekzevki.net. 10 saniye içinde yönlenmezseniz tıklayınız.
<$Blog2.06.2006

<$Blog

MALZEMELER
Yarım kilo cevizli acıbadem kurabiyesi*
Muhallebisi için;
Yarım paket margarin
1 su bardağı un
1 su bardağı şeker
6 su bardağı süt
Üzeri için;
hindistan cevizi
tarçın

YAPILIŞI
Eritilmiş olan yağda un kavrulur. Şeker ve süt de ilave edilip kaynatılır. Daha sonra ocaktan alınıp 15 dk. çırpılır. Cevizli acıbadem kurabiyeleri büyük kare borcama dizilir. Muhallebi üzerine döküldükten sonra da hindistan cevizi ve tarçın karışımı ile kaplanır. Soğuk olarak servis edilir.

*Cevizli acıbadem kurabiyesini Beylerbeyi Kazım Pastanesi'nden temin edebilirsiniz.


Cevizli Acıbadem Kurabiyeli Tatlı


<$Blog5nts:

Anonymous just 4 fun..

<$Blogcok nefis gorunuyor. eminim de oyledir... ha bir de sanirim margarini en son cirpmadan once koyuyorsunuz. selamlar :o)

<$BlogPazartesi, 06 Şubat, 2006 <$Blog 
Anonymous just 4 fun..

<$Blogonceden unla yag kavrulunca cok daha guzel oluyor bu tatli halbuk... ayni anda bir suru nefis tarife bakinca yanlislik olmus sanirim.

<$BlogPazartesi, 06 Şubat, 2006 <$Blog 
Anonymous gül..

<$Blogcok guzele benziyor canim..ama burda acıbadem olmadıgı icin insaAllah turkiyeye gelirsek aliriz deneriz,canım çekti..:)

resimlerde acildi..sukur.. :)

<$BlogSalı, 07 Şubat, 2006 <$Blog 
Anonymous Adsız..

<$BlogSelam aleykum Meldacim.

Sana baska bi sorum olacak.

Bende blog acmaya calisiyorum ve senin o harika logo "yemek zevki" cok hosuma gidiyor.

Sen onu nasil oraya koydun.

Lütfen bana yardimci olurmusun.

E-mailim: boncuk82@hotmail.de

selam ve saygilar

<$BlogÇarşamba, 08 Şubat, 2006 <$Blog 
Blogger yemek vakti..

<$BlogSelam arkadaslar,
artik benimde blogum var. Ugrarsaniz cok sevinirim:

www.yemekvakti.blogspot.com

Sevgiler

Arife

<$BlogPerşembe, 09 Şubat, 2006 <$Blog 

Yorum Gönder Yorumlarınızı Yemekzevki.net üzerinden yapabilirsiniz.

BU SİTEDEKİ TARİFLERİN VE FOTOĞRAFLARIN İZİNSİZ KULLANIMI YASAKTIR.

Tahiroglu
 

zeytinyağlı enginar kayısılı salata kandil simidi telşehriyeli salata amerikansalatalı domates patlıcanlı biber çıraklar çöreği biber turşusu hasanpaşa köftesi yaprak sarma zeytinyağlı fasulye su böreği