<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d12667383\x26blogName\x3dYemek+Zevki\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dTAN\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://yemekzevki.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dtr_TR\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://yemekzevki.blogspot.com/\x26vt\x3d-1590075543538846687', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

YENİ ADRESİMİZ: yemekzevki.net. 10 saniye içinde yönlenmezseniz tıklayınız.
<$Blog3.27.2006

<$Blog

Malzemeler
Tabanı için;
2 su bardağı un
Yarım paket margarin
3 yemek kaşığı yoğurt
1 yumurta
1 çay kaşığı tuz
1 paket kabartma tozu
Üzeri için;
2-3 tane kabak
3 diş sarımsak
tuz
dereotu
sıvıyağ
1 paket krema
Kaşar peyniri

Yapılışı
Taban için gerekli olan malzemler karıştırılıp bir hamur elde edilir. Bu hamur yağlanmış kelepçeli kalıba döşenir.
Kabaklar ince ince dilimlenip sıvıyağda sotelenir. Sarımsak, dereotu da ilave edildikten sonra hamurun üzerine yayılır. Kabakların üzerine krema döküldükten sonra fırına verilir. Piştikten sonra üzerine bol kaşar rendelenir ve kaşarlar eriyene kadar biraz daha pişirilir. Sıcak olarak servis edilir.


<$Blog5nts:

Blogger Tuz ve Biber..

<$BlogAh ah bu yenmez mi? Öğle yemeği yerine burada olacak yanında da çay ya da ayran! Süper birşey bu! En kısa zamanda denenecekler arasında yerini aldı bile.. Ellerine kollarına sağlık.
Sevgiler..
Evren

<$BlogSalı, 28 Mart, 2006 <$Blog 
Anonymous cennet..

<$Blogellerine sağlık canım çok güzel görünüyor eminim tadıda öyledir bende çok severim akbağı.geçen bende kabak turtası yaptım biraz farklıydı tarif ama seninkinn görüntüsüs daha güzel
sevgilerrr

<$BlogSalı, 28 Mart, 2006 <$Blog 
Blogger Sonia..

<$BlogCok güzel görünüyor ellerine saglik.
Sevgiler Sonia...

<$BlogPerşembe, 30 Mart, 2006 <$Blog 
Anonymous Lily-Rose..

<$Blogben bu tarti simdi firina koydum ama pismeden faciaya donustu sayenizde, bu tarif kelepceli kalipta yapiliyor ama en son kremayi dokup firina verdigimde krema kalibin altindan cikti ve yarisindan fazlasi firinima dokuldu, heryer berbat oldu, tart hala firinda, altina bir tepsi koyup pisirmeye devam ettim, sonucu da yazarim, ama yapacak olanlar dikkat etsin benim gibi husrana ugramasinlar (umarim herseye ragmen tadi iyi olurda sinir krizi gecirmem)

<$BlogCuma, 12 Mayıs, 2006 <$Blog 
Anonymous lily-rose..

<$BlogKabak tarti yasadigim facia'ya ragmen cok guzel oldu, tadi gercekten harika, elinize saglik ( Allahtan firinimin kendini temizleme ozelligi var yoksa yanmistim)

<$BlogCuma, 12 Mayıs, 2006 <$Blog 

Yorum Gönder Yorumlarınızı Yemekzevki.net üzerinden yapabilirsiniz.

BU SİTEDEKİ TARİFLERİN VE FOTOĞRAFLARIN İZİNSİZ KULLANIMI YASAKTIR.

Tahiroglu
 

zeytinyağlı enginar kayısılı salata kandil simidi telşehriyeli salata amerikansalatalı domates patlıcanlı biber çıraklar çöreği biber turşusu hasanpaşa köftesi yaprak sarma zeytinyağlı fasulye su böreği