Yarım kilo pırasanın beyaz kısımları ince ince doğranır. Tuzlu suda haşlandıktan sonra iyice sıkılarak suyu süzülür. Sarımsaklı yoğurt ve cevizi içi ile karıştırılıp, yine ceviz içiyle süslenerek servis edilir.
posted by <$Blogmeldahref="<$Bloghttp://yemekzevki.blogspot.com/2006/03/prasa-salatas.htmle="permanent link"><$Blog23:08
<$Blog7nts:
Adsız..
<$Blogpırasadan nefret eden ben tarife ve resme bayıldım en kısa zamanda deneyeceğim
<$Blog7nts:
<$Blogpırasadan nefret eden ben tarife ve resme bayıldım
en kısa zamanda deneyeceğim
<$Blogben biliyorum bu tadı, nefistir. ellerine sağlık
<$BlogDünya Kadınlar Günün kutlu olsun.
Sevgiler,
<$Blogİlk defa duyuyorum bu ismi.denesem mi acaba?Elinize sağlık.
<$Blogmelda nerden buluyorsun bu ilginc tarifleri :)
pirasa bulmaz deneyecegim...
<$Blogbu site harika
<$Blogilk defa böyle bir yamek duydum.
Yorum Gönder Yorumlarınızı Yemekzevki.net üzerinden yapabilirsiniz.
Tahiroglu