<$Blog
Tereyağda kavrulan pirinçlere sıcak su ilave edilir ve pişirilip demlendirilir. Bademler kaynar suda bekletildikten sonra kabukları soyulur ve tel şehriyelerle beraber sıvıyağda kavrulur. Pilavın üzerine tel şehriye ve bademler dökülerek servis edilir.
<$Blog5nts:
<$Blogne muhteşem bi görüntü bu! ellerine saglik...
<$Blogsevgili mervecim siten hayırlı olsun..yemek tariflerinde senin kadar çok güzel..adresini fatma verdi..burdaki tüm tarifleri tek tek denicemden emin olabilirsin..sana hayatta başarılar vesonsuz mutluluklar dilerim..öptüm seni..tatlıkız..
ben kimmiyim? fatmanın ablası....
<$Blogsiteniz hayirli olsun yemek tariflerini cok beyendim hepsi anlasilir sekilde yazilip fotoraflanmis devamini bekliyoruz
<$Blogıslak keki denedim oğlum bayıldı..size teşekkür ederim..serap
<$Blogmerhaba sitenizi devamlı ziyaret ediyorum bayrama özel tarifler bekliyorum herkese hayırlı bayramlar...serap
Yorum Gönder Yorumlarınızı Yemekzevki.net üzerinden yapabilirsiniz.
Tahiroglu