<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d12667383\x26blogName\x3dYemek+Zevki\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dTAN\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://yemekzevki.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dtr_TR\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://yemekzevki.blogspot.com/\x26vt\x3d8902545575044800413', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

YENİ ADRESİMİZ: yemekzevki.net. 10 saniye içinde yönlenmezseniz tıklayınız.
<$Blog11.19.2006

<$Blog

Malzemeler
4 adet yufka
3 yumurta (birinin sarısı ayrılacak)
1 su bardağı süt
1/2 su bardağı sıvıyağ
1/2 su bardağı eritilmiş tereyağ
1/2 kilo ıspanak
kuru soğan
beyaz peynir
kaşar peynir
Çörek otu

Yapılışı
Yumurta, süt ve yağ çırpılır. Yufkalar üstüste konurken aralarına bu karışım pay edilir. En üstteki yufka da bu karışımla ıslatılır.
Ispanak ve soğan kavrularak bir iç hazırlanır ve yufkanın üzerine serilir. Üzerine beyaz peynir ufalanıp bol kaşar peynir rendelenir.
Yufkalar rulo halinde sarılır. Üzerine yumurta sarısı sürülüp çörek otu serpilerek bütün haliyle pişirildikten sonra dilim dilim kesilerek servis edilir.


<$Blog3nts:

Blogger Rakunt ideas..

<$Blogellerine sağlık sevgili Melda Ben börek konusunda biraz yeteneksiz olduğum için bu rulo börekler imdadıma yetişti :)))

<$BlogPazartesi, 20 Kasım, 2006 <$Blog 
Blogger SEDA..

<$Blogçok güzel görünüyor börekler,ellerine sağlık.

seda
tarifname.blogspot.com

<$BlogSalı, 21 Kasım, 2006 <$Blog 
Anonymous Adsız..

<$Blogoff ne güzel görünen bir börek bu ... canım çok istedi... lezzetlidirde ...

ellerinize sağlık Melda.

sevgilerimle.
http://misss.blogcu.com

<$BlogCumartesi, 13 Ocak, 2007 <$Blog 

Yorum Gönder Yorumlarınızı Yemekzevki.net üzerinden yapabilirsiniz.

BU SİTEDEKİ TARİFLERİN VE FOTOĞRAFLARIN İZİNSİZ KULLANIMI YASAKTIR.

Tahiroglu
 

zeytinyağlı enginar kayısılı salata kandil simidi telşehriyeli salata amerikansalatalı domates patlıcanlı biber çıraklar çöreği biber turşusu hasanpaşa köftesi yaprak sarma zeytinyağlı fasulye su böreği