<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d12667383\x26blogName\x3dYemek+Zevki\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dTAN\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://yemekzevki.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dtr_TR\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://yemekzevki.blogspot.com/\x26vt\x3d-1590075543538846687', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

YENİ ADRESİMİZ: yemekzevki.net. 10 saniye içinde yönlenmezseniz tıklayınız.
<$Blog11.10.2006

<$Blog

Malzemeler
Karameli için;
12 yemek kaşığı şeker
Muhallebi için;
2 kilo süt
18 yemek kaşığı şeker
4 yumurta
3 yemek kaşığı un
3 yemek kaşığı nişasta
1 paket vanilya

Yapılışı
Karamel için olan şeker susuz olarak yakıldıktan sonra ısıya dayanıklı kaselerin dibine birer tatlı kaşığı dökülür.
Daha sonra muhallebi için olan malzemeler karıştırılıp pişirilir. Karamellerin üzerlerine dökülüp buzdolabına konur. Bir gün sonra çıkartılıp başka bir tabağa ters çevrilerek servis yapılır.


<$Blog6nts:

Anonymous Hesna..

<$BlogMerhaba
Yapımı kolay, görüntüsüde çok şık. Elinize sağlık.

Bende beklerim ayrıca.

<$BlogCuma, 10 Kasım, 2006 <$Blog 
Anonymous Ebru..

<$BlogBen pek sevmesemde ellerine sağlık çok güzel görünüyor Ebru

<$BlogCumartesi, 11 Kasım, 2006 <$Blog 
Anonymous Adsız..

<$Blogkrem kameli çok severim bendeki tarif farklıydı bunu da deniycem.Ayrıca sık sık farklı şeyler görmek beni sevindiriyor teşekkürler melda hanım.serap

<$BlogCumartesi, 11 Kasım, 2006 <$Blog 
Anonymous halan..

<$BlogYengeciğim ellerine sağlık.Tatlını gördüğüm an , yıllar öncesine gittim.Kokusu şu an burnumda.Mavi kaselerin hala duruyor mu?Melda senin de ellerine sağlık,Urfa'ya yine gelin de size yöresel tarifler vereyim.Hasretle kucaklıyorum.Allah'a emanet olun.

<$BlogPazartesi, 13 Kasım, 2006 <$Blog 
Anonymous ahsen..

<$Blogmerhaba blogunuzu yeni kesfettim ve bayıldım benim gibi yemekten anlamayan biri icin buyuk nimet!
karamele bayılırım cok guzel gorunuo!ellerinize saglık...

<$BlogPazartesi, 13 Kasım, 2006 <$Blog 
Anonymous gul..

<$Blogdenedim cok guzel oldu Ellerinize saglik canim..guzel lezzetlerde bulusmak uzere..

<$BlogPazar, 03 Aralık, 2006 <$Blog 

Yorum Gönder Yorumlarınızı Yemekzevki.net üzerinden yapabilirsiniz.

BU SİTEDEKİ TARİFLERİN VE FOTOĞRAFLARIN İZİNSİZ KULLANIMI YASAKTIR.

Tahiroglu
 

zeytinyağlı enginar kayısılı salata kandil simidi telşehriyeli salata amerikansalatalı domates patlıcanlı biber çıraklar çöreği biber turşusu hasanpaşa köftesi yaprak sarma zeytinyağlı fasulye su böreği