<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d12667383\x26blogName\x3dYemek+Zevki\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dTAN\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://yemekzevki.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dtr_TR\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://yemekzevki.blogspot.com/\x26vt\x3d-1590075543538846687', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

YENİ ADRESİMİZ: yemekzevki.net. 10 saniye içinde yönlenmezseniz tıklayınız.
<$Blog2.02.2007

<$Blog

MALZEMELER
Hamuru için;
1 paket margarin
3 yemek kaşığı yoğurt
3 su bardağı un
1 çorba kaşığı pudra şekeri
yarım paket kabartma tozu
Üzeri için;
1 su bardağı tahin
1 su bardağı ceviz
1 su bardağı şeker

YAPILIŞI
Hamur için olan malzemeler karıştırılır. Sonra bu hamurdan ufak bir elma kadar olan bir parça ayrılır ve buzlukta donmaya bırakılır. Hamur, yağlanmış kare borcama yayılır. Üzerine; ceviz, tahin ve şeker karşımı dökülür. Buzlukta donmuş olan hamur tartın üzerine rendelenir. 170 derecelik fırınca üzeri kızarıncaya kadar pişirilir. Soğuduktan sonra da üzerine pudra şekeri serpilir.


<$Blog8nts:

Anonymous Adsız..

<$BlogMerhaba,tarifleriniz cok guzel.hepsi harika oluyor ilk denemede.yanliz birsey merak ediyorum,diger blog'cu arkadaslar tarifin.yanisira birseyler yaziyorlar.Ne bileyim kimi gununu kimi baska seyler iste..demem suki siz neden hic yazmiyorsunuz:)) yanlis anlamayin siteyi surekli takip ediyorum ve begeniyorum sade sizi daha yakindna tanimak istiyorum:))

<$BlogCumartesi, 03 Şubat, 2007 <$Blog 
Anonymous zerrin - misss..

<$Blogmerhaba,

tahin çok güzel bir fikir.. .Denemeliyim... çoook teşekkürler tarif için.

ellerinize sağlık
sevgiler

http://misss.blogcu.com

<$BlogCumartesi, 03 Şubat, 2007 <$Blog 
Blogger yemek kokusu..

<$BlogBu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

<$BlogPazar, 04 Şubat, 2007 <$Blog 
Anonymous Tuğba..

<$BlogSevgili Melda yukarıda bir hata yaptığım için sildim...Ben uzun zaman önce sizin blogda bulunan mercimekli böreği yaptım.Şimdi eğer izniniz olur ise blogumda yayınlamak isterim....

<$BlogPazar, 04 Şubat, 2007 <$Blog 
Blogger melda..

<$Blogbenim ismimi de vererek yayınlayabilirsiniz, çok memnun olurum. afiyet olsun :)

<$BlogPazartesi, 05 Şubat, 2007 <$Blog 
Anonymous Adsız..

<$BlogMerhaba,
tahinli tarti denemek istiyorum, ama 1 paket margarin kac gram oluyor? 125g? 250g?
Simdiden tesekkürler
Yasemin

<$BlogPerşembe, 08 Mart, 2007 <$Blog 
Blogger melda..

<$Blogbir paket margarin 250 gram oluyor. afiyet olsun şimdiden.

<$BlogPerşembe, 08 Mart, 2007 <$Blog 
Anonymous hirsiz-polis..

<$Blogmerhaba tarifinizi denedim, aslinda bana biraz agir geldi, malum tahin ceviz seker vs. ama yiyen herkes bayildi, basta esim ve is yerimde ki arkadaslarim cok cok begendiler, elinize saglik bu guzel tarif icin..

<$BlogCumartesi, 09 Haziran, 2007 <$Blog 

Yorum Gönder Yorumlarınızı Yemekzevki.net üzerinden yapabilirsiniz.

BU SİTEDEKİ TARİFLERİN VE FOTOĞRAFLARIN İZİNSİZ KULLANIMI YASAKTIR.

Tahiroglu
 

zeytinyağlı enginar kayısılı salata kandil simidi telşehriyeli salata amerikansalatalı domates patlıcanlı biber çıraklar çöreği biber turşusu hasanpaşa köftesi yaprak sarma zeytinyağlı fasulye su böreği