<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d12667383\x26blogName\x3dYemek+Zevki\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dTAN\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://yemekzevki.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dtr_TR\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://yemekzevki.blogspot.com/\x26vt\x3d8902545575044800413', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

YENİ ADRESİMİZ: yemekzevki.net. 10 saniye içinde yönlenmezseniz tıklayınız.
<$Blog3.01.2007

<$Blog

Dövülmüş tavuk kalça; tuz, karabiber ve pulbibere bulanır. Fırın tepsisine dizildikten sonra bir paket çiğ kremaya bulanır. Daha sonra üzeri tamamen mısır gevreğiyle kaplanıp fırında pişirilir.


<$Blog4nts:

Anonymous Adsız..

<$BlogSayfanizi cok seviyorum abartmadan sade bir sekilde tariflerinizi yayinliyorsunuz. Birkac tarifinizi denedim, basarili oldum. Bunu da denemek isterim. Sevgilerimle. Beril.

<$BlogCuma, 02 Mart, 2007 <$Blog 
Blogger Rakunt ideas..

<$BlogEllerine sağlık deniyeceğim tarifler arasına hemen aldım....

<$BlogCuma, 02 Mart, 2007 <$Blog 
Blogger Açalya..

<$BlogUzun suredir yoktun, umarim iyisindir. Beril'e katiliyorum, abartmadan, sade tarifler. u tavuk da citir citir olmustur ne guzel. Ellerine saglik, svgiler.

<$BlogCumartesi, 03 Mart, 2007 <$Blog 
Anonymous Adsız..

<$Blogellerinize saglik cok güzel görünüyor tadida güzeldir eminim afiyet olsun tüm yiyenlere,sevgiyle kalin


www.yemegim.blogcu.com

<$BlogSalı, 06 Mart, 2007 <$Blog 

Yorum Gönder Yorumlarınızı Yemekzevki.net üzerinden yapabilirsiniz.

BU SİTEDEKİ TARİFLERİN VE FOTOĞRAFLARIN İZİNSİZ KULLANIMI YASAKTIR.

Tahiroglu
 

zeytinyağlı enginar kayısılı salata kandil simidi telşehriyeli salata amerikansalatalı domates patlıcanlı biber çıraklar çöreği biber turşusu hasanpaşa köftesi yaprak sarma zeytinyağlı fasulye su böreği