Dövülmüş tavuk kalça; tuz, karabiber ve pulbibere bulanır. Fırın tepsisine dizildikten sonra bir paket çiğ kremaya bulanır. Daha sonra üzeri tamamen mısır gevreğiyle kaplanıp fırında pişirilir.
posted by <$Blogmeldahref="<$Bloghttp://yemekzevki.blogspot.com/2007/03/msr-gevrekli-tavuk.htmle="permanent link"><$Blog23:43
<$Blog4nts:
Adsız..
<$BlogSayfanizi cok seviyorum abartmadan sade bir sekilde tariflerinizi yayinliyorsunuz. Birkac tarifinizi denedim, basarili oldum. Bunu da denemek isterim. Sevgilerimle. Beril.
<$Blog4nts:
<$BlogSayfanizi cok seviyorum abartmadan sade bir sekilde tariflerinizi yayinliyorsunuz. Birkac tarifinizi denedim, basarili oldum. Bunu da denemek isterim. Sevgilerimle. Beril.
<$BlogEllerine sağlık deniyeceğim tarifler arasına hemen aldım....
<$BlogUzun suredir yoktun, umarim iyisindir. Beril'e katiliyorum, abartmadan, sade tarifler. u tavuk da citir citir olmustur ne guzel. Ellerine saglik, svgiler.
<$Blogellerinize saglik cok güzel görünüyor tadida güzeldir eminim afiyet olsun tüm yiyenlere,sevgiyle kalin
www.yemegim.blogcu.com
Yorum Gönder Yorumlarınızı Yemekzevki.net üzerinden yapabilirsiniz.
Tahiroglu