<$Blog
Yıkanıp çekirdekleri çıkarılan hurmalar birkaç parçaya bölünür. Yarım kilo hurma için bir kaşık tereyağ ölçüsüyle hurmalar ezilecek hale gelene kadar tereyağda kavrulur. Ilıdıktan sonra küçük top şekli verilen hurmalar, hindistan cevizi, susam veya şam fıstığına bulanır. Arzu edilirse dışına kaplanan malzemeden hurmalar yoğurulurken içine katılabilir.
<$Blog7nts:
<$BlogMeldacığım bu toplardan tadamadım ama çok leziz gözüküyorlar.
Elinize sağlık.
Ve Hurma Ye etkinliğinde ki bizzat şahit olduğum çabaların de için seni takdir ediyorum.
<$BlogBen teşekkür ederim. Hurmalı topları tatmaya da en kısa zamanda beklerim.
Takdir edilmek güzel şey.. :)
<$BlogHerzaman takdir ederim ben yeğenimi :)
Hurmalı topları da tatmaya gelirim inşaallah.
Başarılarının devamını diliyorum.
<$BlogBu şirin topları da HurmaYe'nin evsahibi yapmış sanırım.
<$BlogSevgili Melda ev sahibi olarak çok güzel mamalar yapmışsın.Bayıldım
sevgiler
<$BlogTeşekkür ederim Burcu.
<$Bloghurmalı toplar çok lezzetli görünüyor, tam atıştırmalık, ellerine sağlık Melda.
Yorum Gönder Yorumlarınızı Yemekzevki.net üzerinden yapabilirsiniz.
Tahiroglu